Руската икономика вероятно ще има възход през следващите години. Това

...
Руската икономика вероятно ще има възход през следващите години. Това
Коментари Харесай

Три сценария за Русия

Руската стопанска система евентуално ще има напредък през идващите години. Това демонстрира изследване на специалисти от Центъра за макроикономически разбори и краткосрочни прогнози, заяви РИА Новости.

Руската стопанска система може да печели от своята ориентировка към суровините. Изготвени са три сюжета за нея.

Първият е прочут като нова индустриализация. Той е вероятен при осъществяване на предстоящият за международната стопанска система.

Предлага се стимулиране на вложенията в страната, растеж в продуктивността на труда и възобновяване на производството. Това ще докара до нарастване на заплатите и потреблението. Основна роля ще има частният бизнес, до момента в който страната ще сътвори рамка към която ще се завърти новата, способна на натоварен прогрес съветска стопанска система.

Вторият сюжет е прочут като обществен поврат. Тук икономическият напредък на Русия ще се случи поради повишаване на заплатите и пенсиите, което ще окаже прочут напън върху облагите на фирмите. Това може да служи за възпиращ фактор на модернизацията на производството и ще повлия на комерсиалния баланс.

Третият сюжет планува стабилизация. Той се планува при рецесия в международната стопанска система. Това ще докара до липса на стимулиране на растежа и заменяне на вноса.

Тези сюжети ще зависят и от равнищата на безработица и съществуването на непоклатимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР