Русия, заедно с партньорите, възнамерява да разшири транспортните и логистични

...
Русия, заедно с партньорите, възнамерява да разшири транспортните и логистични
Коментари Харесай

Русия със стратегическо решение

Русия, дружно с сътрудниците, има намерение да разшири транспортните и логистични коридори. Вече са избрани три предпочитани области. „ Заедно с надеждни сътрудници работим за разширение на транспортните и логистични коридори. Правителството дефинира три основни области за развиване на инфраструктурата – Азово-Черноморската, Източна и Каспийска. Те са основата за разширение на търговско-икономическите връзки “, сподели съветският министър председател Михаил Мишустин на форума „ Произведено в Русия “.

Той добави, че дружно с бизнеса и районните управляващи се тестват решения, които ще разрешат неведнъж да се форсира обработката на стоките.

Доставките на нестокови артикули за страните от Азиатско-тихоокеанския район бързо нарастват в източна посока. В същото време за доставки до Иран, Близкия изток и Южна Азия се работи по развиването на западния маршрут на интернационалния транспортен кулоар Север-Юг, където се възнамерява товарооборотът да се усили до 15 милиона тона годишно до 2030 година дружно с сътрудници в Каспийския район.

„ Предстои основаване на цялостна логистика от съветския северозапад, Урал, централните райони до пристанищата на Персийския залив и оттатък “, добави министър председателят.

Преди въвеждането на рестриктивните мерки всички услуги за превозване на съветски артикули в чужбина са били предоставяни от 8 най-големи интернационалните компании. „ Сега те напуснаха пазара, само че износът не е спрял. Имаме лични, вътрешни превозвачи, които откриват перспективни линии и транспортни направления с другарски страни “, сподели той.

Благодарение на бързата реакция на профилните компании на променените условия, хиляди предприятия експортьори към този момент имат достъп до нови пазари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР