Русия, в отговор на санкциите на ЕС, постави висшето ръководство

...
Русия, в отговор на санкциите на ЕС, постави висшето ръководство
Коментари Харесай

Русия постави в черен списък висшето ръководство на Европейския съюз

Русия, в отговор на глобите на Европейски Съюз, сложи висшето управление на Европейски Съюз в черен лист. Списъкът включва еврокомисари, ръководители на военни структури на Европейския съюз и болшинството от депутатите в Европейския парламент.

„ В отговор на солидните едностранни наказания на Европейския съюз и в сходство с правилото на взаимност, който е главен за интернационалното право, съветската страна разшири листата с представители на страните членки на Европейски Съюз, на които е неразрешено да влизат на територията на нашата страна. Ограниченията важат за висшето управление на Европейския съюз, включително редица европейски комисари и ръководители на военни структури на Европейски Съюз, както и голямото болшинство от депутатите в Европейския парламент, които предизвикват антируската политика “, се споделя в уеб страницата на съветското външно министерство.

Както е маркирано в известието, съответната вербална нота е изпратена на делегацията на Европейски Съюз в Москва. Министерството съобщи, че всяко враждебно деяние от страна на Европейски Съюз „ неизбежно ще бъде последвано от корав отговор “. Също по този начин външното министерство акцентира, че санкционната политика на Европейския съюз против Русия е минала всевъзможни граници.

„ С дейностите си Европейски Съюз освен води до задънена улица в връзките с Русия, само че и заплашва благосъстоянието и сигурността на личните си жители, както и стабилността на международната финансово-икономическа система “, допълват от министерството.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР