Русия съобщи, че ще извърши нова офанзива в украинския регион

...
Русия съобщи, че ще извърши нова офанзива в украинския регион
Коментари Харесай

Нова атака на Русия в Донбас

Русия заяви, че ще извърши нова атака в украинския район Донбас, съобщи БНР. Подчинените на чеченския водач Рамзан Кадиров бойци, напредват в региона на Мaринка в западните покрайнини на Донецк.

 Снимка: БГНЕС/EPA/SERGEI ILNITSKY/POOL

Ръководителят на частната военна компания „ Вагнер “ Евгений Пригожин съобщи, че са изтеглени множеството от хората му от завладения източен град Бахмут. Те ще останат в Донецка област.

След гибелта породена от следващата съветска офанзива с ракети и дронове на трима души, които са останали на улицата, украинският президент Володимир Зеленски подреди да бъде осъществена инспекция на всички бомбоубежища.

Във видеообръщението си Зеленски предизвести, че жителите на Киев оповестяват за дефицит на бункери, заключени бункери и стеснен достъп до тях.

Според шефа на съветската Белгородската област, четирима души са починали при две обособени украински офанзиви против обитаеми места покрай границата с Украйна. Жертва на обстрел са станали две дами в региона на Маслова кей. Двама са починали и шестима са били ранени при ракетна офанзива против Соболевка. Съобщава се за офанзиви и в Брянска и Курска област.

Етикети: атакаДонбасноваРусия
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР