Русия няма да остави едностранните санкции на Европейския съюз без

...
Русия няма да остави едностранните санкции на Европейския съюз без
Коментари Харесай

Москва предупреди Запада: Няма да оставим атаките ви без отговор!

Русия няма да остави едностранните наказания на Европейския съюз без отговор против управлението на Руската федерация, съветските политици, парламентаристи и компании, съобщи в четвъртък съветският външен министър Сергей Лавров на конференция след диалозите с арменския външен министър Ара Айвазян, оповестява ТАСС.

" Няма да оставим без отговор сходни офанзиви против Русия, съветското управление, парламентаристите на Руската федерация, нашите компании, които съгласно Европейския съюз са отговорни единствено за това, че са регистрирани в страна, която Европейският съюз реши да разгласи за агресор без никаква причина и безусловно нелегитимно ", изясни той.

" Начинът към прибягване до едностранни ограничавания, заобикаляйки Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, става инфектиран. Съединените щати вкараха тази мода и Европейският съюз, според мен, драговолно я одобри ", добави той.

Лавров означи, че Европейски Съюз има вяра, че всичко му е разрешено, когато приказва за нелегитимност на ответните наказания на Русия.

" По отношение на най-новото развиване на събитията, ясно казахме, че обявихме за личност нон грата тези хора в структурите на Европейския съюз и редица държави-членки на Европейски Съюз заради обстоятелството, че те взеха решаващо присъединяване в идната вълна от наказания против нашите чиновници, в това число парламентаристи. Фактът, че Европейският съюз е заявил нелегитимност и липса на интернационална правна аргументация за нашите дейности, значи единствено едно - че Европейският съюз има вяра, че всичко му е разрешено. "

Лавров разяснява, че заканите на Европейски Съюз за използване на нови наказания против Русия показват убеденост в безнаказаността на техните дейности. " Когато Европейският съюз стартира да ни заплашва с нови наказания, аз просто стартирам да мисля, че в допълнение към това чувство за точност, Европейски Съюз стартира да го обгръща друга фикс идея. Имам поради цялостна безотговорност. Струва ми се, че този път е изцяло задънен ".

Според съветския министър редица членове на Европейски Съюз споделят тази позиция, само че " агресивното русофобско лоби в Европейския съюз си прави работата ", до момента в който несъгласните с тях не могат да му устоят.

" Това е тъжно, само че това не е наш избор. Отново наблягам, в случай че просто прочетете статистиката на всичко, което се е случило след март 2014 година, незабавно ще видите кой е почнал тази поредност от наказания и каква е повода, заради която не можем да не отговорим на тази неприязън ", заключи Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР