Руса курсантка грабна осем златни отличия от състезание по плуване.

...
Руса курсантка грабна осем златни отличия от състезание по плуване.
Коментари Харесай

Руса хубавица с 8 златни медала по плуване

Руса курсантка сграбчи осем златни оценки от съревнование по плуване. Красивата Филотея Димитрова счупи върха и не даде никакъв късмет на конкуренцията, видя HotArena.

Хубавицата, която е с сан старшина II степен, съумя да обере всички значими оценки, като не даде никакъв късмет на конкуренцията в другите стилове по плуване.

Дни преди спартакиадата Филотела постави и клетва за честност пред родината в едно ново поприще—военната медицина. Младото момиче е част от групата нови курсанти, които ще се образоват по специалността „ Военен доктор ”.

Още в първите дни на бъдещата си кариера, тя показва блестящи умения, като се окичи с голям брой медали, които едвам съумя да окачи на врата си, написа " Б ългария през днешния ден ".

Статистиката й е повече от впечатляваща. Филотея демонстрира най-бързо време в следните дисциплини: 50 и 100 метра свободен жанр за дами, 50 метра гръб—жени, 100 метра съчетано плуване, няколко щафети—4 х 50 метра свободен жанр, смесена /мъже и жени/, 4 х 50 метра свободен стил—жени и 4х 50 метра /мъже и жени/.

Медалите са й единствено от едно съревнование, а Димитрова попълня сбирката и със златен орден за сложен победител. Тя съумя да се класира в състезание с 13 тима, определени измежду най-хубавите военни образователни заведения у нас.

Филотея признава, че нейното мото в живота е „ Не се отхвърляй! ” и постоянно съумява да реализира задачите си.

Сега е подготвена да се гмурне по-надълбоко, като учи за боен доктор. Девойката от дълги години се упражнява в басейна, а поради триумфите й към този момент я назовават златното момиче на плуването.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР