Росен Ангелов не е убиецът, който ликвидира цяло семейство в

...
Росен Ангелов не е убиецът, който ликвидира цяло семейство в
Коментари Харесай

Росен Ангелов не е убиецът от Нови Искър, версията е подхвърлена, смята негов съкилийник

Росен Ангелов не е килърът, който ликвидира цяло семейство в Нови Искър, а версията за него съзнателно е наложена от проверяващите. Това твърди Марин Ташков, някогашен съкилийник на посочения за реализатор на изтезанието на шест души в новогодишната нощ, който беше открит мъртъв в неделя край село Луково.

В изявление за телевизия Bulgaria ON AIR Ташков съобщи, че Ангелов не е индивидът, който разказват - той в никакъв случай не е бил във френския задграничен легион и въобще не бил нападателен. 

" Изобщо не е индивидът, който е разказан. Да, той е един човек с доста мощно произнесено его, човек, който счита, че светът се върти към него. Но това, което се разправя, всичките тези истории, че той бил в задграничния легион, че бил подготвен човек, това са, извинявайте, това въобще не дава отговор на истината ", описа Ташков. 

Той сподели, че прекарвал с Росен Ангелов задоволително дълго време, с цел да научи някои детайлности към биографията му и описа за случай на сдърпване сред него и младо момче в ареста:

Росен си беше безусловно набит. Това не е човек, който е квалифициран.

Ташков съобщи, че е уверен, че Ангелов не е екзекуторът от Нови Искър:

Аз не че нямам доверие, аз съм уверен. Изкарват го Рамбо, а този човек е на години. Този човек в никакъв случай не е бил професионално квалифициран. И в цялата тази версия, в случай че ми разрешите, има - не пробойни, има напряко големи пропуски. 

По думите му убийството е толкоз брутално, че би го сравнил единствено с убийството на Бай Миле. Той разви версията, че за шесторното ликвидиране са били нужни най-малко двама души. 

" Намерете човек, който схваща от оръжие. Най-малкото този 22 диаметър са изстреляни над 30 гилзи. Това значи 4 пълнителя и половина. Един пълнител е 8 патрона. Кога този човек е умъртвил кучето, по кое време е разстрелял останалите. Това преместване на трупове, оставяне на джипа до кладенеца, тефтерчето... Това е все едно Хензел и Гретел - Гретел е хвърляла камъчета по пътя, с цел да може да се стигне до това нещо. Няма логичност. Плюс това профилът на този човек е на дезертьор. Той е осъждан за напълно други неща. Тука го изкараха надали не сериен палач. Няма такова нещо. Много са пробойните в тезата на следствието ", разяснява Ташков.

По думите му в следствието има доста " странни неща ", като това да убиеш шест души от ревнивост. Росен Ангелов би бил вероятен реализатор на това закононарушение, в случай че вечерта е бил със фамилията, въоръжен, предизвикан и в миг на афект. 

" Тук са радикално разнообразни нещата. Това ликвидиране е квалифицирано. За мен особено и при тази динамичност на закононарушението, е имало най-малко двама души ", разяснява още някогашният съкилийник на Ангелов. 



По думите му Росен Ангелов не е социопат и е по-скоро човек, който " има афинитет към тази криминогенна среда ". 

Ташков счита, че следствието е оставило без отговор въпроси:

Говореше майката на това момче, което е непознато на семейството, приятелят на убитото момиче, Боби. Тя сподели, че звъняла на Нова година по телефона му, само че някой отхвърлил диалога и затварял телефона. Това значи, че причинителят е бил в къщата. Какво стана с този телефон? Никой думичка не загатна за него. Другото, което е - в случай че някой е останал в къщата след убийството, той е търсил нещо. Според мен съзнателно се подведоха хората, съзнателно беше подхвърлена версията Росен. Тома е мое персонално мнение ", сподели Ташков. 

По думите му се е случило това, което всички очаквали - " Росен да бъде самоубит, което се случи ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР