Съдът намери, че за тримата са събрани достатъчно доказателства, за

...
Съдът намери, че за тримата са събрани достатъчно доказателства, за
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста тримата задържани за отглеждане на марихуана в Орландовци


Съдът откри, че за тримата са събрани задоволително доказателства, с цел да се направи обосновано съмнение, че са отглеждали и съхранявали коноп за разпространяване на огромни количества.

Освен това те са оборудвали две високотехнологични оранжерии за развъждане на растенията. В тях е имало съоръжение, с което да се следи и обезпечава такава температура и мокрота, че растенията да бъдат с висока централизация на канабиноиди. Има и доказателства, че част от създадената дрога е популяризирана в София от тримата обвинени.

Съдът регистрира още, че следствието е на ранен стадий и затова приема, че в случай че тримата са на независимост могат за попречат на събирането на доказателства.

Съдът намира и че към този момент има доказателства, че обвиняването против тримата може да бъде преквалифицирано в по-тежко. Следва обаче да се съберат още доказателства за връзките сред тримата.

Според съда съществуването на 11 кг. суха марихуана, подготвена за разпространяване е огромно количество. Магистратите считат и че тримата арестувани не могат да се укрият, само че в случай че са на независимост, могат да извършат друго закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР