Родената в Австралия певица Кайли Миноуг постави рекорд с новия

...
Родената в Австралия певица Кайли Миноуг постави рекорд с новия
Коментари Харесай

Кайли Миноуг постави рекорд с новия си албум

Родената в Австралия певица Кайли Миноуг сложи връх с новия си албум " Disco ", като стана първата певица, чиито албуми са заемали първите места в английската ранглиста в пет обособени десетилетия, заяви Ройтерс, представен от life.dir.bg.

Петнадесетият студиен албум на Миноуг е записван главно вкъщи ѝ поради изискванията на пандемия от новия ковид и записва най-хубави продажби през първата седмица на продажби във Англия през 2020 година с 55 000 продадени единици.

" Звучи ми щуро. Аз съм на 52 години ", разяснява Миноуг пред Ройтерс върха. С сходен връх е и Брус Спрингстийн.

" Disco " е осмият ѝ албум отпред на английската ранглиста, с което тя изпреварва Клиф Ричард, Елтън Джон и Джордж Майкъл, които са с по седем.

Миноуг стъпва на музикалната сцена в края на 80-те години с продуцентите Сток, Ейткън и Уотърман.

" Когато Кайли пристигна за пръв път в студиото, седна в един ъгъл с плетка и с Мат Ейткън си казахме " Боже, нека има нещо в нея ". Но като застана зад микрофона Тя се оказа звезда ", споделя Сток пред Ройтерс.

Заедно записват четири албума, като първите два " Kylie " (1988) и " Enjoy Yourself " (1989) оглавяват чарта. " Първият албум, който направихме, беше един от най-добре продаваните за десетилетието ", сподели Сток. " Много се гордея с това. Горд съм, че съм работил с Кайли, която се утвърди в бизнеса - единствено да оцелееш си е достижение. А тя се оправя ослепително. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР