Роден във време на пандемия, летният фестивал на София подкрепя

...
Роден във време на пандемия, летният фестивал на София подкрепя
Коментари Харесай

Какво да очакваме тази година от Sofia Summer Fest

Роден във време на пандемия, летният фестивал на София поддържа и дава поле за изява на българските актьори, забавлявайки публиката на едно емблематично и ужасно за отдих място.
 A to JazZ фестивал за дванадесети път - какво е новото в изданието за 2023 година
Какви изненади ни готви A to JazZ тази година

Юли отново ще е музикален

Стремежът на основателите на фестивала е да трансфорат Sofia Summer Fest в най-значимото културно събитие през летните месеци, a сцената му да бъде една от най-притегателните градски местоположения.

Няколко седмици остават до началото на четвъртото издание на фестивала. Тази година Sofia Summer Fest ще се организира от 30 юни до 30 септември на познатата локация в Южен парк II, зад музей " Земята и хората ".
 Снимка 623295

През месец юли, феновете ще могат да се насладят на богата театрална и музикална стратегия, както и на обичайните детски спектакли през уикенда.
 Фестивал
Новият живот за Бизнес парк София стартира този петък

Събитието ще се случи сред 23 и 25 юни, когато ще бъде показана и дълготрайната идея за развиване на Парка

Фестивалът се случва на повърхност от 5 декара в непосредствена непосредственост до метростанция " Европейски съюз " и разполага с огромна сцена (10 на 8 метра) с кино екран (7 на 4 метра). Седящите зрителски места са 550 комфортни жезлонги и закрита шатра с още 200 седящи места. Мястото предлага разнообразна селекция от храна и питиета, част от всеки фестивал навън. 

Цялата стратегия на Sofia Summer Fest може да бъде забелязана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР