Резултатите от кръвните проби за алкохол и наркотици на 18-годишния

...
Резултатите от кръвните проби за алкохол и наркотици на 18-годишния
Коментари Харесай

Кръвните проби на шофьора, убил пешеходци, са отрицателни

Резултатите от кръвните проби за алкохол и опиати на 18-годишния водач, който блъсна и умъртви на столичния бул. Сливница 22-годишен мъж и 24-годишната му другарка, са негативни. Това заяви пред Dir.bg представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

По думите й, при първичния оглед на мястото на злополуката, която стана 15 минути след среднощ на 8 май, не са открити следи от спирачен път.
" По пътя има изтекли спирачна течност и масло от лекия автомобил, в резултат на настъпилото произшествие, само че не и следи от задействане на спирачен механизъм. Ще бъде направена техническа експертиза на колата ", добави прокурор Петрова.

Тя сподели още, че сега 18-годишният Адриан Антонов е в ареста за 72 часа, откакто му бе повдигнато обвиняване, а наблюдаващият прокурор ще реши дали ще изиска от съда налагането на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.
Междувременно пред bTV родителите на момчето, което към момента е възпитаник и има брошура от февруари т.г., обявиха, че са унищожени три човешки ориси и че съжаляват за тази покруса.

" Искрени съболезнования на фамилиите на починалите деца. Съсипани са три човешки живота. Това е цялостна покруса. Моето дете, може и в учебното заведение да попитате, в никакъв случай не е употребявало нито алкохол, нито опиати ", сподели през сълзи бащата Марио Антонов.

По-рано бащата на 22-годишния Явор - Павлин Стоянов прикани за правдивост.
" Моля всички българи, помогнете да не се не помни случая с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, предстоеше им женитба. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца, да създадем нещо и да спрем тези убийци ", сподели почерненият родител.

Столични общински съветници желаят чуване на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев по отношение на контрола и реда на пътя. " По искане на кмета, на моя благосклонност и на съветниците от групата на ГЕРБ-СДС, привикваме изключително съвещание на Столичния общински съвет (СОС) този четвъртък ", сподели ръководителят на СОС Георги Георгиев.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР