GMC Acadia за 2024 г., чиято базова цена варира от

...
GMC Acadia за 2024 г., чиято базова цена варира от
Коментари Харесай

2024 GMC Acadia

GMC Acadia за 2024 година, чиято базова цена варира от 43 995 до 55 695 $, се завръща с композиция от мощ, пространство и усъвършенствани функционалности. Той предлага оформление с предно ситуиран мотор, разполагаем в конфигурации със задвижване на предните колела (FWD) и задвижване на всички колела (AWD), със седем места за пасажери в SUV дизайн с 4 порти. Под предния похлупак се намира 2,5-литров турбокомпресорен DOHC 16-клапан I-4 мотор с мощ 328 к.с. и 326 Нм въртящ миг, комбиниран с 8-степенна автоматизирана трансмисия.

С тегло сред 2086 и 2267 кг, Acadia има междуосие от 121 инча и размери 204 инча дължина, 79,6 до 80 инча ширина и 71 до 72 инча височина. Ускорява от 0 до 100 км/ч в час за почти 7,0 секунди и предлага смесен разход на гориво по EPA от 21 до 23 mpg, като пробегът му е от 720 до 735 километра. В момента този модел е разполагаем за закупуване.

Значителните актуализации трансформират Acadia 2024 в мощен кандидат на пазара на средноразмерни SUV модели. Увеличените размери на автомобила обезпечават повече пространство за пасажерите както начело, по този начин и откъм гърба. 2,5-литровият турбодвигател предлага задоволителна мощ с минимално турбозакъснение и тиха работа. Управлението му остава устойчиво даже при натоварване, което го прави съвършен за всекидневно шофиране и изтегляне.

 width=

Вътре в Acadia има забележителни усъвършенствания, в това число информативен център за лидера с диагонал 11 инча и опционален 8-инчов head-up екран. Нивото на съоръжение Denali се отличава с първокласни улеснения като седалки с кожена тапицерия, отопляеми и вентилирани предни седалки и отопляеми седалки на втория ред. То предлага и електрически сгъваеми седалки на третия ред и сгъваеми с едно допиране седалки на втория ред.

 width=

За феновете на офроуда, модификацията AT4 е основана да се оправя с тежки терени с повдигната височина на возене, настроено за офроуд окачване и система за задвижване на всички колела с деен надзор на въртящия миг. Тя също по този начин разполага с 18-инчови алуминиеви джанти, боядисани в черен емайл, с гуми за всевъзможни терени.

Безопасността остава приоритет в Acadia 2024, която включва над 15 общоприети технологии за сигурност и асистенция на лидера, като да вземем за пример пространствено виждане с висока разграничителна дарба и огледало със задна камера.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР