В TikTok шоколадовите блокчета с лепкав, хрупкав и натъпкан шоколад

...
В TikTok шоколадовите блокчета с лепкав, хрупкав и натъпкан шоколад
Коментари Харесай

Запознайте се с жената, която стои зад хитово шоколадово блокче със супер парченца в Дубай

В TikTok шоколадовите блокчета с леплив, хрупкав и препълнен шоколад станаха известни.

С необикновени пълнежи, като да вземем за пример тесто от фило, ванилов крем или чай и бисквити, тези шоколадови блокчета са дело на Fix Dessert Chocolatier.

" Отделяме доста време и старания и влагаме доста обич в нашите питейни заведения ", споделя Сара Хамуда, създател на Fix. Тя споделя, че това не е просто шоколадов бар: " Искаме да създадем прекарване. "

38-годишната жена, която живее в Дубай от девет години, започва марката през 2021 година като непряк бизнес. Вдъхновена от апетита си по време на бременността, английската предприемачка от Египет си слага за цел да сътвори освен това от " типичния " шоколад Fix.

И това се оказа извънредно известно: към този момент " вирусният " ASMR видеоклип на хранителния инфлуенсър на TikTok Мария Вехера , която яде блокче в колата си, е гледан повече от 56 милиона пъти до момента, а стотици хора от този момент са снимали личните си реакции към блокчетата или са основали управления с предписания, пробвайки се да ги повторят вкъщи.

Шумът към марката е " недействителен ", споделя Хамуда и прибавя, че дневните поръчки на Fix са нарастнали от едноцифрено число до 500.

" Честно казано, в нито един миг не съм си мислила, че това ще стане световно ", споделя Хамуда и прибавя, че е получила известия и видео отговори от хора от Канада, Аржентина и Румъния. " Безумно е това, което се случва. "  
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР