Решението на Куентин Тарантино да се оттегли от режисьорството след

...
Решението на Куентин Тарантино да се оттегли от режисьорството след
Коментари Харесай

Куентин Тарантино ще се посвети на семейството си

Решението на Куентин Тарантино да се отдръпна от режисьорството след снимането на още един филм е обусловено главно от желанието му да се посвети на фамилията си, заяви Филм нюз.

Тарантино преди е споделял, че има намерение да се откаже от активността си зад камера, откакто снима 10 кино лентата. Неговият девети филм - одата за златното време на киното " Имало едно време в Холивуд ", е измежду водещите заглавия в сегашния награден сезон.
 Куентин Тарантино и Даниела Guliver/Getty Images
Потвърждавайки решението си за уеб страницата Попкорн на Ей Би Си нюз, Куентин Тарантино признава, че е решил да се ориентира в нова посока поради фамилията си, което е на път да се усили.

Известният режисьор споделя, че е настъпило време за третото деяние в живота му, когато ще бъде " повече " брачен партньор и татко. -->

Съпругата на 56-годишният Куентин Тарантино, Даниела Пик , е бременна с първото им дете. Двойката оповести през август предходната година, че чака поколение, напомня изданието.
 Куентин Тарантино и Даниела Пик се познават от 2009 година, само че връзката им стартира през 2016 година Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР