Републиканският шампион по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от

...
Републиканският шампион по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от
Коментари Харесай

Пловдивчанин стана Мистър Вселена

Републиканският първенец по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от няколко страни по целия свят и завоюва.

" Призът " Super Model Universe 2020 " тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, другари и познати, които ме подкрепихте и стискахте палци за мен от самото начало. За мен значи доста! Нямаше да съумея без вас! Бъдете здрави, щастливи, смирени и обичани! ", бяха първите думи на щастливия Иван, който е притежател и на купата " Мистър Пловдив 2019 ".

26-годишният мъж бе българският представител в международния конкурс за мъжка хубост, която за първи път в историята се организира напълно онлайн.

Иван е студент в Пловдивския университет със компетентност " Спорт и възобновяване ". Той тренира професионално лека атлетика от 12 години и е нееднократен държавен първенец в спринтовите дисциплини. През 2016 година е определен за най-красив спортист на България в състезанието " Мистър БГ атлетика ", а в края на 2019 година завоюва и оценката " Мистър Пловдив ".

" В журито на конкуренцията имаше човек, който е част от българските уредници на състезанието " Мистър Вселена ". Харесали са ме и след това се свързаха с мен. Още тогава заявих, че желая да вземам участие в международния конкурс. Готвих се за тръгване в Малайзия, където трябваше да се състои конкуренцията, само че обстановката направи провеждането му онлайн ", показа още пред " България Днес " мускулестият пловдивчанин.

Половината от общата оценка се образува от онлайн гласоподаване по целия свят, а останалата част от оценките на жури от разнообразни страни. Преди това журито организира видеоразговори с всеки кандидат. Разговорът на британски език с членовете на комисията била лесна задача за Иван, защото знае съвършено езика на Шекспир.

Булкин работи в отдел " Износ " в известна пловдивска компания и уговорките му са свързани с задгранични клиенти. Голямата премия е двуседмичен престой в Малайзия, през което време Иван ще участва на голям брой състезания и мероприятия като победител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР