Рене Зелуегър и Шарлиз Терон поведоха похода на красавиците по

...
Рене Зелуегър и Шарлиз Терон поведоха похода на красавиците по
Коментари Харесай

5 милиона върху шията на Шарлиз Терон

Рене Зелуегър и Шарлиз Терон поведоха похода на хубавиците по аления килим, изгрявайки в типичен черни и бели рокли на 92-то издание на премиите „ Оскар “.

Носителката на наградата за най-хубава актриса Зелуегър блесна с неповторима асиметрична рокля на Armani Prive, която комбинира с бижута от David Webb.



Терон се издокара в Dior Haute Couture с паднала презрамка и с цепка, разкриваща съвършените й крайници. Тя съчета тоалета си с бижута от Tiffany and Company, като на врата й блестеше диамантена оргърлица на стойност 5 милиона $ със 165 диаманта. Актрисата бе съпроводена от майка си Герда.



Скарлет Йохансон не остана по-назад с изваяната си секси фигура в неповторима сребристо-сива рокля без презрамки на Oscar de la Renta. Тя с накичи с бижута от Forevermark на обща стойност от 2,5 милиона и държеше за ръка годеника си Колин Джост.



Марго Роби впечатли с винтидж рокля на „ Шанел “ от сбирката от 1994-а „ Haute Couture “.



Испанката Пенелопе Крус не изостана от австралийската си колежка и като същинска европейка блесна в модел на „ Шанел “ от сбирката „ висша мода “ от 1995-а.



Така двете дами се поклониха пред паметта и гения на незабравимия кайзер в дизайна Карл Лагерфелд. Любимката на Педро Алмодовар, чийто популярен филм „ Болка и великолепие “ се размина с Оскара поради политическата уместност на Академията, беше минимализирала бижутата до сватбения си пръстен от Хавиер Бардем.

Натали Портман беше страхотна в черния си тоалет със златна украса от настоящата сбирка на „ Диор “. Върху пелерината й пък бяха избродирани имената на всичките дами режисьори, подценени от Академията – Лорен Скафария („ Да свалиш Уолстрийт “), Грета Гъруиг („ Мали дами “), Мариел Хелер („ Хубав ден в квартала “) и други.



Дуетът сред розовото и черното пък беше определен от отличничката Лора Дърн, Гал Гадот и Катрина Балф. Британките Сърша Ронан и Оливия Колман демонстрираха еманципацията си от Европейския съюз в кралско лилаво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР