Renault завършва рекламната кампания по повод представянето на новия си

...
Renault завършва рекламната кампания по повод представянето на новия си
Коментари Харесай

Новият „джип“ на Renault няма да се предлага с дизелов двигател

Renault приключва рекламната акция във връзка представянето на новия си кросоувър със схема, която ни демонстрира познатите форми на модела. Преди формалната премиера на Austral на 8 март, французите споделиха и малко повече информация по отношение на задвижването и моторите с които ще се предлага наследника на Kadjar.
`Новият

Започвайки с дизайна, той значително ни е прочут от последните няколко модела на марката с фарове с типична форма и дневни светлини, огромна емблема сред тях и ризница, която при показаната схема най-вероятно е в RS Line осъществяването на модела. От Renault разказват Austral като кросоувър с мускулест контур и съвременна визия.

`Новият

По отношение на задвижването, Austral ще се предлага с мотори, които към този момент видяхме при последното потомство на Nissan Qashqai през миналата година. Това значи, че сигурно ще забележим 1.3-литров бензинов мотор с мощ от 138 конски сили и 240 нютон метра или 158 конски сили и 260 нютон метра. Двата мотора се оферират надлежно с единично или двойно задвижване.
`Новият

Не е изключено на по-късен стадий да забележим и хибриден вид, който при Nissan носи името e-power и употребява бензиновият мотор само като генератор, без да има механична връзка към колелетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР