Ремонт на ремонта и в Сандански – общината налива милиони,

...
Ремонт на ремонта и в Сандански – общината налива милиони,
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта в Сандански: Как се крадат пари със стадиона на „Вихрен“, за да е щастлив Коко Динев

Ремонт на ремонта и в Сандански – общината налива милиони, с цел да е удовлетворен предприемачът от ВИС Коко Динев, сигнализира източник на Narod.bg от градската администрация. Вече ви разкрихме, че хазартният необут,    прочул се с любовните си афери с цяла плеяда фолкаджийки, развива атракцион наоколо до стадиона на „ Вихрен “, в който се върти най-голямото виенско колело в България… с ток на облага, плащан от бюджета на курортния град.

Сега се оказа, че неколкократни поправки на Градския стадион, които са глътнали неразбираема шестцифрена сума, защитавана в загадка, са направени още веднъж в услуга на бизнес ползите на висаджията, който стои зад футболния отбор като „ финансов покровител “.

Всъщност, баровецът имал желание да влезе публично като притежател на „ Вихрен “, та в този момент с публични пари му се ремонтира базата, която да употребява наготово в устрема си да получи лиценз и отборът да заиграе измежду експертите във Втора лига.

Друг въпрос е бъркането в кацата с мед около публичните поръчки за ремонтите.

Реклама

„ В рамките на четири години за повторно се прави ремонт на ремонта на стадион на „ Вихрен “. Прелюбопитно е, че цената на вложените средства не може да бъде открита, тъй като се пази в загадка от кмета Атанас Стоянов, излъчен от Вътрешна македонска революционна организация.

Колко тъкмо пари са изхарчени знае единствено градоначалникът, основният счетоводител на общината и основният ползвател на стадиона – предприемача от ВИС Коко Динев “, призна информаторът ни.

Показателен за разточителството около стадиона е фактът, че единствено за замяна на тревната настилка Сандански ще заплати 162 230 лева без Данък добавена стойност, т.е., близо 200 000 лв.. Обществената поръчка бе извоювана от софийската компания „ Джерамис Интернешънъл “ ЕООД.

Комисия от община Сандански направила оценка и дефинира офертата на сдружението като стопански най-изгодна и съответстваща на условията на общината като възложител и предлага на кмета на община Сандански в качеството му на възложител да подписа контракт за „ Текущ ремонт за цялостна замяна на тревната настилка на градски стадион Сандански “ с въпросното ЕООД. Така от 19 юни стартирала и подмяната на тревната настилка.

Връзките на Константин Динев със Сандански и района са от времето, когато висаджията бе началник на Контролния съвет на ПФК „ Вихрен “ АД преди три петилетки.

Освен тима и увеселителния парк с виенско колело, който работи с заплатен от жителите ток, серийният оплодител на фолкпевици има хотел и къща в Сандански.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР