Рекорд по време на петдневната акция на полицията за контрол

...
Рекорд по време на петдневната акция на полицията за контрол
Коментари Харесай

Шофьор кара със 144 км/час на пътя София - Варна

Рекорд по време на петдневната акция на полицията за надзор на високата скорост е засечен на пътя София – Варна. Шофьор е минал със скорост от 144 км/ч при позволени 60 км/ч край разклона за великотърновското село Пушево. На лидера е наложена санкция в размер на 850 лева, оповестяват от полицията.

Още в първия ден на интервенцията в същата права е засечен различен сериозен извършител. Лек автомобил е минал от там със 126 км/ч. при позволени 60 км/ч. Превишението е 66 км и е осъществено в изискванията на повторност. Наложена е санкция в размер на 1500 лева

Общо 2 281 нарушавания са снимани на територията на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново по време на профилирана полицейска интервенция. От пресцентъра на полицията припомниха, че акцията се e провела в интервала 19 - 25 април и бе проведена по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol.

1 426 от нарушаванията са открити в селата и градовете от района, а останалите 855 - отвън обитаемоте места. Превишенията на скоростта са засечени с три мобилни и една стационарно-преносима камера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР