рекламарекламаПрипомняме, че 24-годишната Хатидже и 6-годишното й дете Ахмед са

...
рекламарекламаПрипомняме, че 24-годишната Хатидже и 6-годишното й дете Ахмед са
Коментари Харесай

Страшни разкрития! Томас, който закла нашенката и детето ѝ в Германия, намушкал 20 пъти предишната си жертва, после я изнасилил

``
реклама

``
рекламаПрипомняме, че 24-годишната Хатидже и 6-годишното й дете Ахмед са били заклани в дома на техния наемодател Томас Тюнерман в немския град Детмолд. Майката и момченцето й са били открити в локва кръв във вторник сутринта. От през вчерашния ден немските управляващи търсят заподозряния за зверското кръвопролитие 54-годишен Томас. Тюнерман е бил наказан през 2004 година на 8 години затвор поради опит за ликвидиране на млада жена.

През 2004 случаят се случил в немския град Бад Залцуфлен. В жилището си Тюнерман наръгал тогава 24-годишната Сабрина Д. с нож 20 пъти, а по-късно я изнасилил. Нараняванията на дамата били в региона на врата и гърдите. Жената оживяла след случая, а Тюнерман бил наказан на 8 години затвор поради опит за ликвидиране, обезчестяване и причиняване на тежки физически пострадвания. Сабрина била съседка на Тюнерман, живеела в същата къща, само че на последния етаж.

Мъжът постоянно я канел на посетители при себе си и се влюбил в нея. Около 23,30 във вечерта на случая Томас предложил на Сабрина да пренощува при нея. Тюнерман направил нападението над дамата с общо 3 кухненски ножа, като 2 от тях се счупили. След това завлачил кървящата жена в спалнята си и я изнасилил. Томас мислел, че Сабрина е мъртва и влезнал в банята да си вземе душ. Сабрина обаче пристигнала в схващане, съумяла да излезе на улицата и да вика за помощ.

При този случай Томас съумял да избяга с мотора си, само че на идващия ден се предал в полицията. След това обаче липсващ по време на процеса против него и от 2 години няма и диря от него. При убийството на българката Хатидже Б. и сина и Ахмед следователите намират доста прилики със случая от 2004 година.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР