Реал Мадрид излиза срещу Ал-Хилал във финала на Световното клубно

...
Реал Мадрид излиза срещу Ал-Хилал във финала на Световното клубно
Коментари Харесай

11-те на Реал Мадрид за финала на Световното клубно първенство

Реал Мадрид излиза против Ал-Хилал във финала на Световното клубно състезание. Мачът е в Рабат (Мароко) и стартира в 21:00 часа. При тъждество в постоянното време ще има продължения, както и вероятно дузпи след тях.

Капитанът Карим Бензема се завръща в състава на Карло Анчелоти, откакто поради контузия пропусна два дуела. Едер Милитао и Марко Асенсио, които също лекуваха травми, са на пейката. Даниел Карвахал стартира отдясно на отбраната.

“Белите ” са на шампионата като първенец на Европа за сезон 2021/2022 година, а Ал-Хилал в ролята си на отличник на Азия за 2021 година Изданието на азиатската Шампионска лига за 2022 година към момента не е приключило. Иначе и двата отбора са настоящи първенци на страните си - Испания и Саудитска Арабия.

Досега на шампионата в Мароко Ал-Хилал отстрани поредно Уидад (Казабланка) и Фламенго, а Реал се включи чак на полуфиналите, където се оправи с египетския Ал Ахли.

Съставите: 
РЕАЛ МАДРИД : Лунин, Карвахал, Рюдигер, Алаба, Камавинга, Чуамени, Кроос, Модрич, Валверде, Винисиус, Бензема 
АЛ-ХИЛАЛ :

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР