Старши треньорът на Севиля Кике Санчес Флорес разкритикува Барселона за

...
Старши треньорът на Севиля Кике Санчес Флорес разкритикува Барселона за
Коментари Харесай

Треньорът на Севиля: Колко зле се отнася Барселона към своите легенди?

Старши треньорът на Севиля Кике Санчес Флорес разкритикува Барселона за отношението към огромните имена на клуба, откакто каталунците оповестиха по-рано, че ще се разделят с наставника Шави Ернандес в края на сезона.

Решението идва единствено четири седмици, откакто Шави удостовери, че ще съблюдава последната година от контракта си и ще води Барселона през идващия сезон. Той разгласи през януари, че ще подаде оставка в края на акцията, само че промени позицията си през предишния месец.
 Официално: Барселона уволни Шави!
Официално: Барселона уволни Шави!

Ето детайлности

Кике Санчес Флорес подсети по какъв начин някогашният състезател на Барселона Роналд Куман е бил уволнен през 2021 година, а голмайсторът на клуба за всички времена Лионел Меси не е могъл да подпише нов контракт заради проблеми с финансите на клуба.

" Не би трябвало да споделям това, само че какъв брой зле се отнася Барселона към своите митове? Каква неприятна серия ", сподели Флорес преди последния мач на Севиля за сезона в Ла Лига против Барселона в неделя.

" С Куман, с Меси, а в този момент с Шави. Колко неприятно... Иска ми се клубовете да се отнасят добре с легендите си. Би било фантастично. Това е завещание за връзката сред треньорите и почитателите. Свързва доста, в случай че отношението към легендите е положително. Шави е легенда на клуба.

Той завоюва лигата през предишния сезон, само че футболът има къса памет. Тази година той беше под въпрос от първата минута. Съмнявам се, че рецензиите към него са верни ", разяснява още наставникът на Севиля, представен от организация " Ройтерс ".
 Барселона ще оповести замяната на Шави с Ханзи Флик в понеделник
Барселона ще оповести замяната на Шави с Ханзи Флик в понеделник

Контрактът на немския ментор е за една плюс една година

Барселона ще приключи сезона на второ място в Ла Лига след първенеца Реал Мадрид, а Шави Ернандес ще води тима в мача със Севиля.

" Шави е претърпял доста неща като състезател и свърши добра работа като треньор. Ще го прегърна мощно, ще поговорим ", приключи Кике Санчес Флорес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР