Принцеса Даяна продължава да бъде модел за подражание на милиони

...
Принцеса Даяна продължава да бъде модел за подражание на милиони
Коментари Харесай

Кралски готвач разкри как се е хранела принцеса Даяна

Принцеса Даяна продължава да бъде модел за подражателство на милиони дами по света. Много девойки се пробват да разгадаят тайната за стройната ѝ фигура, а кралският готвач Дарън Макгрейди отговори на всички въпроси, хвърляйки светлина върху това по какъв начин Даяна е поддържала формата си.  

Той споделя, че принцесата е била непретенциозна по отношение на храната, само че от 1992 година прецизно следяла храненето си и се придържала към уравновесена диета, с цел да се защищити от булимията, с която се е сблъскала преди този момент. Главният готвач си спомня, че за закуска хапвала печени картофи със спанак и поширано яйце. 

За обяд нормално залагала на нещо зеленчуково, да вземем за пример чушки. Готвачът ги пълнел с ориз, тиквички, гъби и сирене. Макгрейди споделя, че салдото и умереността в храненето са главната загадка за фигурата на Даяна. 

Принцесата рядко ядяла алено месо, а говеждо или свинско - в никакъв случай. От време на време хапвала агнешко, само че единствено на посетители. Най-често избирала пиле, риба или нещо вегетарианско.  

Освен това принцесата упражнявала постоянно и се опитвала да прекарва допустимо най-вече време в дейни действия, писа Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР