Разсекретени документи на КГБ описват президента Владимир Путин като "съвестен

...
Разсекретени документи на КГБ описват президента Владимир Путин като "съвестен
Коментари Харесай

Разсекретиха документи на КГБ за Путин

Разсекретени документи на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) разказват президента Владимир Путин като "съвестен и порядъчен " разузнавач при започване на кариерата му, оповестява БГНЕС.
"Другарят Путин непрестанно покачва идеологическото, политическото и професионалното си равнище ", се споделя в документа от една страница, достигнал до съветските медии. Той е написан, до момента в който разузнавачът се трансформира в политик през 20-те си години. Младият Путин получавал и поздравления от своите ментори за добре проведената му работа и резултати, се споделя в документа.
Настоящият съветски президент е работил за тайната работа от средата на 70-те години на предишния век и е бил командирован в Дрезден от 1985 до 1990 година, когато руската власт се разпада.
В Кремъл той се е обкръжил с доста някогашни чиновници на тайната работа, а ФСБ - наследникът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), остава мощна организация.
Профилът на президента, формиран от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), е част от галерия в Централния списък за исторически и политически документи във втория по величина съветски град Санкт Петербург, включваща и други разкрити досиета.
През 2016 година Путин разкри, че е запазил членската си карта на комунистическата партия на Съюз на съветските социалистически републики по сантиментални аргументи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР