Не е тайна, че правенето на любов е полезно за

...
Не е тайна, че правенето на любов е полезно за
Коментари Харесай

Една по-приятна тренировка: Секс позите, които горят най-много калории

Не е загадка, че правенето на обич е потребно за нас. Но замисляли ли сте се какъв брой тъкмо е потребно?

Това е една от най-приятните физически интензивности, даже за тези, които не обичат да прекарват часове във фитнеса. Чрез секса по едно и също време се свързваме с колегата си и се грижим за тялото и душeвността си.

Ако сте от тези хора, които не се опасяват да се поизпотят в спалнята и обичат провокациите, тази публикация е за вас, тъй като сме тук, с цел да ви разкрием кои са онези пози, които горят доста повече калории от други.
 9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден
Маслоразбивачката

Ако смятате, че сте експерти в спалнята, за какво не експериментирате с Маслоразбивачката - една позиция за напреднали,

Ако сте задоволително смели да опитате, можете да загубите почти 179 калории за 30 минути, каро позицията изгаря даже повече калории за мъжете. Човек може да изгори до около 211 калории, до момента в който " бие масло ", което прави тази поза едно от най-хубавите секс извършения.
                             

Коленичещата количка

Тази поза е освен занимателна и приятна, само че и изгаря доста калории. Жените могат да изгубят почти 149 калории от нея, до момента в който мъжете ще изгорят малко повече - към 167.
                             

Клекът

Ако сте от дамите, които обичат да са отгоре, това е добра новина за вас, защото жените изгарят най-много по време на клякане – до 188 калории. Но в случай че желаете да изгорите още повече, можете да ускорите темпото и да загубите до 224 калории.
                             

Изправено състояние

Друга смела позиция е Изправената позиция - втората най-интензивна позиция за мъжете. Мъжете могат да изгорят към 198 калории по този метод, като в същото време вършат всичко допустимо да не изтърван партньорката си.

Но дами, би трябвало да положите и вие старания, което значи, че ще изгорите почти 145 калории в тази поза.
                             

Каубойка и Oбратна каубойка

Каубойката и Oбратната каубойка изгарят доста калории за дамите, надлежно 139 и 137.

Според  The ​​Cut можете да опитате да клякате над колегата си, с цел да увеличите скоростта на горене на калории до 172 на половин час. Те обаче не доближават същите равнища като при мъжете; като поставят по-малко старания в тези позиции, те ще изгубят единствено 48 калории.
                             

Лотос

Лотосът има двойната изгода - не изисква прекалено много еластичност, a ще изгори доста калории .

Жените в тази позиция могат да изгорят към 139 калории, а мъжете надвишават това и доближават то около 148. Известна е и като една от най-интимните пози.
                             

Лъжички

Може да е изненада за вас, само че Лъжички е в листата със секс позите, които изгарят най-вече калории. Жената изгаря към 100 калории, до момента в който мъжът изгаря малко повече - към 110.

Докато лежите на една страна, вие ангажирате коремните си мускули, тъй че можете да пропуснете тренировката си за стомах за деня.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР