Малко след като бе арестувана за притежание за наркотици и

...
Малко след като бе арестувана за притежание за наркотици и
Коментари Харесай

Ники Минаж след ареста за наркотици и отменения концерт се извини на своите фенове

Малко откакто бе задържана за владеене за опиати и в резултат на това отсрочи концерт, изпълнителката Ники Минаж се извини обществено на своите почитатели, които не съумяха да я видят онлайн в Амстердам.
Прочетете още
„ Обичам ви и доста скърбя, че по този начин се получи ", бяха встъпителните думи на рапърката във видеоклип, качен в профила ѝ в Х. Тя благодари на феновете си, които застанаха зад нея в този миг, както и за благите известия, които била получила, откакто новината за ареста обиколи международната преса. Минаж помоли почитателите си да " одобряват най-дълбоките й откровени извинения. " " Заслужавате да чувате единствено хубави вести, ненавиждам да ви замесвам в неприятни обстановки, нищо от това не е за развлечение ", сподели още изпълнителката.

Тя съобщи, че ще откри метод по какъв начин да компенсира почитателите, които били отишли да я видят на концерт, който по този начин и не се състоя. " Ще помисля по какъв начин да наваксам. Обещавам. "

Макар че плануваното шоу в Амстердам не се състоя, останалите планувани в Бирмингам и Манчестър предстоят да се случат.

Припомняме, че полицията в Нидерландия откри марихуана в багажа й, до момента в който се е подготвяла да напусне страната за идващия си концерт.
Шоуто на рапърката бе отсрочено, а компанията уредник съобщи, че събитието ще бъде пренасрочено и билетите ще бъдат почетени.
Малко по-късно в изказване от холандската полиция пред Sky стана ясно, че Ники е освободена от ареста и ще би трябвало да заплати неоповестена санкция, написа Дир.бг.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР