Разработчици от цял свят всяка година пускат флагмани, които се

...
Разработчици от цял свят всяка година пускат флагмани, които се
Коментари Харесай

Ето най-очакваните смартфони през 2018-а

Разработчици от целия свят всяка година пускат флагмани, които се отличават с деловитост, жанр и мултифункционалност.

Тази година производителите на смарт телефони съумяха да удивят всички консуматори, представяйки им мобилни устройства, снабдени с екрани без рамки и съответствие на страните 18:9, двойни съществени камери и ред други по-незначителни особености.

Задава се обаче 2018 година Какво ново може да бъде препоръчано на пазара?

2017 година ни донесе iPhone X, LG V30, Samsung Galaxy S8, Xiaomi Mi Mix 2, OnePlus 5, Huawei Mate 10 Pro, Гугъл Pixel 2 XL и ред други не по-малко забавни модели. За публиката след броени месеци ще започват една по една министър председателите на...

Samsung Galaxy S9

Това е най-очакваният модел на 2018 година Около него се вихрят многочислени клюки. Този смарт телефон ще бъде олицетворение на най-хубавия Android смарт телефон, само че на висока цена.

Като апартна основа се чака да бъде употребен Exynos 9810 (Snapdragon 845 в някои региони), а основна специфичност ще бъде дисплеят без безусловно никакви рамки. Той ще заема цялото пространство на лицевата част.

Xiaomi Mi 7

Всички почитатели на Xiaomi абсолютно мощно чакат анонса на Mi 7, за който се споделя, че ще бъде екипиран с AMOLED-екран без странични рамки, двойна съществена камера и поддръжка на технология за бързо зареждане по стандарт Qi.

Новият модел ще бъде показан през първата половина на 2018 година Заради ниската си цена може да се трансформира в един от най-популярните флагмани през 2018 година В основата му ще лежи топ чипсет Qualcomm Snapdragon 845.

OnePlus 6

Най-интересният флагман през 2018 година ще бъде точно OnePlus 6, само че значително това ще се дължи на ниската му цена. На пазара няма по-изгодни смарт телефони от тези на OnePlus. Производителят основава необикновено мощни и стилни артикули на високо равнище, продавайки ги на цената на бюджетен модел на Samsung или Sony.

Смартфонът OnePlus 6 е задължен да бъде най-хубавият от всички модели на компанията, пускани до този миг на пазара.

LG G7

Смартфонът LG G6 се оказа незадоволително сполучлив на фона на началната му цена. Поради това потребителите чакат с интерес какво от домашната работа ще бъде отметнато в LG G7.

Възможно е да получи OLED екран без рамки лично произвеждане. Очаква се още отбрана от вода и прахуляк по стандарт IP68.

Samsung Galaxy Note 9

До анонса на този смарт телефон има още цяла година, само че точно той би трябвало да се трансформира в първото в света мобилно устройство, в чийто екран е вграден ултразвуков скенер на пръстови отпечатъци, който до този миг нито един различен производител не съумя да осъществя.

Именно Samsung Galaxy Note 9 ще стане олицетворение на най-иновативния и идеален актуален смарт телефон в света. Той ще получи топ процесор, а негова основна специфичност ще бъде фирменият стилус S Pen.

Източник: profit.bg
тагове смарт телефон 2018 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР