Разпасаният кандидат за кмет на пловдивския район “Северен Илиян Лалев

...
Разпасаният кандидат за кмет на пловдивския район “Северен Илиян Лалев
Коментари Харесай

Караминьол! Пловдивският кандидат за район “Северен” Илиян Лалев курдиса метресата си за общински съветник

Разпасаният претендент за кмет на пловдивския регион “Северен ” Илиян Лалев се изживявал като бащица и капо-ди-тути-капи на партийната организация, редейки локалната листа както му скимне. На публицистичната ни поща дойдоха меко казано смущаващи сигнали по какъв начин едричкият и очевидно пълен милионер си разрешавал да държи звук на съществени и потвърдили се политици, единствено и единствено да тури свои протежета на основни постове.

 

Една от тези пионки, които Лалев е курдисал в пловдивската листа за общински съветници е метресата му Анастасия Маташева. Силиконовата напращяла кифла с изкуствени джуки, екстеншъни и залепени мигли като нищо ще стане част от бъдещия локален парламент под тепетата. Интелектуалният хайлайф на Пловдив недоумява по какъв начин и на какво съображение парцалеса от нейния диаметър ще взема решение общинските каузи. Отговор може да се търси в дебелите пачки на спонсора й Илия Лалев и още по-дебелите му връзки с сегашния кмет Здравко Димитров-Зико, на който той дължал благосъстоянието си.

 

Последният беше махленски в серия грозни далавери и жесток спор на ползи. Още през януари т.г. осъмна със свалено политическо доверие и даже бе свикан да се отдръпна прибързано от кметския пост. Тогава Зико се опъна с претекста, че висиш ли, бил определен от жителите. По този мотив журналистът Владимир Зарков разгласява публикация кои тъкмо жители са го избрали, от която стана ясно, че той е кмет с помощта на купените гласове и корпоративния избор на хора като Илиян Лалев и татко му Желязко - царят на питателните доставки, за чиито подвизи ще Ви осведомяваме в идващ материал. Вместо да си подвие опашката, кметът Зико, с поддръжката на хора като Лалев, се зае да вкарва по втория метод в партийната организация всевъзможни парашутисти и старлетки.

 

Една от тях е Маташева, която (ако имаме вяра на сигналите, пристигнали в редакцията), към този момент събирала бележници с имена и егн-та, които на 29 октомври т.г. щели да се трансфорат в преференции за кандидатурата й и тя от мижавото 35-о място да дръпне в първата десетка.

 

 

Информацията в обществения й профил във Facebook удостоверява какъв брой е надалеч любовницата на Лалев от политиката. Кадрите, които откриваме, са единствено от екзотични и непристойно скъпи почивки, платени най-вероятно  от Илиян Лалев с парите от публични поръчки, заменки и откровени далавери, за които писахме в предходното ни следствие по тематиката.

 

Единствените фотоси с костюм на Анастасия Маташева са тези от предизборния й афиш. На всички останали тя е или по бански, или в нищожни и прекомерно смели за сочната й снага минижупи, на фона на Бурдж Ал Араб, доминиканските пясъци и живописните улички из гръцките курорти. Без да броим разголената къса рокля, с която тя намира за подходящо да отиде в черква на кръщене.

 

 

Злите езици под тепетата не са единомислещи дали Маташева и Лалев са публична двойка или по-скоро употребяват любовта си скрито, зад тила на формалните си половинки. Във всеки случай половите им задявки са толкоз обществени, пред очите на цялостен град, че е все едно.

 

 

Което си е тяхно право, в случай че Лалев не натрисаше конкубинките си на пловдивската общност и то в ролята на бъдещи общинарки. Ако имаме вяра на източниците си, Маташева не е единствената съветничка, радвала се на великодушни дарове и милувки от Илиян Лалев. За сърцето и джоба му се борели още най-малко три кандидатки за огромната политика, чиито имена се пазят в редакцията.

 

 

Как бащата на претендента за кмет Илиян Лалев - Желязко се погаври с бедняците на Пловдив, принуждавайки ги измежду зима да му се молят за къшей самун и с чии подкрепи компаниите му разнасят гозба в детските градини и военните клубове, четете в идващия ни репортаж.

Инфо: bgistina.com

Тагове: Илиян Лалев общински съветник Пловдив метреса кандидат-кмет район „ Северен “ Анастасия Маташева Доминикана
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР