Разкриваме общото между змията и жената.От незапомнени времена се носят

...
Разкриваме общото между змията и жената.От незапомнени времена се носят
Коментари Харесай

Каква жена си според мистериозния змийски хороскоп?

Разкриваме общото сред змията и дамата.

От незапомнени времена се носят митове за приликите на нежния пол с невъзмутимите и подли змии. Дали това е просто смешка, легенда или има капка истина, всеки може да пояснява както си пожелае.

Истината е, че змиите са знак освен на неприятното, само че и на изкушението и грацията  – умения, присъщи на всяка същинска дама. А змийският хороскоп ще ви разкрие каква е тъмната страна на всяка дама съгласно нейната зодия.

Овен – Огнен Питон: Силна, внезапна с неконтролируеми прояви на гняв. Дори най-увереният мъж може да си тръгне, хлипайки, след „ битка “ с нея. Но пък има и плюс – тази змия работи намерено, без коварство. Ако ще те нападне, първо ще видиш нападателния й взор. Не е от тези, които са сякаш кротки, а единствено чакат да им обърнеш тил, с цел да нападат.

Телец – Ехидна Пепелянка: Красива, с огромно самочувствие, даже нарцистична. Напада единствено, когато е провокирана, само че зъбите й са рискови! Иска доста, желае най-хубавото и не прави взаимни отстъпки с претенциите си. Тя постоянно слага себе си преди всичко. Дори да е влюбена до уши, няма да търпи дълго някой да й скача по главата!

Близнаци – Черна Мамба: Много рискова змия, изключително за мъжете! Привлича с красиво лице и обещания за обич, а по-късно изритва без да й мигне окото и без грам благосклонност. Подвижна, бърза, лукава, от време на време цинична. Тя те гледа и знае какво мислиш. Бързо не помни неприятното, само че до момента в който е в главата й, ще те подложи на жестоки унижения.

Рак – Спяща Кобра: Тя си стои встрани, не закача никого, не е общителна, имаш възприятието, че си живее в личен свят, само че истината е, че деликатно следи. Всичко, всеки и единствено чака да бъде наранена. Тогава атакува гневно, нормално когато минимум очакваш. Нищо чудно и в тил! Има и още – от време на време съзнателно ще си измисли мотив за нахлуване, в случай че просто й е скучно.

Лъв – Кралска Боа: Тя си е типична кралица – суетна, обича да хипнотизира публиката, да й се кланят, да я обожават. Иска да живее пищно, а останалите да я гледат с почит. Въпреки, че й харесва да е център на внимание, тя е неприятна актриса. Когато е тъжна и се пробва да го скрие под подправена усмивка, то очите я издават.

Дева – Гърмяща змия Гърмящата змия е рискова единствено за тези, които я приближат. Затова и от нея страдат най-вече най-близките й хора. За останалите е приветлива и учтива, само че у дома е кисела, дребнава, все се оглежда за кусурите на останалите. Мърмори за щяло и нещяло, изисква доста, като не е подготвена да даде и на половината.

Везни – Анаконда: Съблазнителна и непредвидлива змия. Лицето й е като на Мона Лиза – не можеш да схванеш какво в действителност мисли. Тя е естествено красива и умее да омайва. Ако реши да те завладее, рано или късно това ще стане. Но най-опасното в нея е, че не можеш да предвидиш по кое време ще те нападне. Дори при твой гаф, тя може да наподобява напълно умерено, а единствено след секунди да ти изяде главата.

Скорпион – Демонична змия: Абсолютно олицетворение на пристрастеност и зло. Змия изкусителка, змия манипулаторка, змия отмъстителка. Привличането към нея наложително върви с съдбовни последствия. За да не бъдеш „ жилнат “, би трябвало да я заобикаляш отдалече и да стъпваш тихичко. А от плена й ще бъдеш освободено едвам, когато та загуби интерес към теб.

Стрелец – Усойница: Конфликтна, бързо трансформира настроенията си, отхвърля се от правилата си, единствено с цел да излезе права сега. А в случай че някой я упрекна в непочтеност, ще повдигне учудено вежди. Кой, аз?! Във връзките си с мъжете непрекъснато прави кавги от нищото. Но съвестта й постоянно е чиста като сълза.

Козирог – Рогата Змия: На пръв взор си мислиш, че даже да я настъпиш по опашката, няма да те захапе. Грешка! Макар пасивна на външен тип, тя е непрекъснато подозрителна и дебне да направиш неточност. Но въпреки всичко, тя избира да е сама. Не се смесва с „ простолюдието “ и не дава елементарно да й се завладее сърцето.

Водолей – Жълтоуха водна змия: Тя работи постоянно с изненада, да не кажем шокиращо. Дори те заблуждава, че си прави нещо друго, а в това време се чуди по какъв начин да те захапе за врата. Но по-зловещото е, че тя тайничко се любува на непознатото злощастие, дори постоянно е повода за него. Обича екстравагантността, да се отличава от другите. И е много умел шарлатанин.

Риби – Сива водна змия: Въпреки, че не е толкоз екстравагантна и изпъкваща, когато се загледаш в нея, след това не можеш да си отлепиш погледа. Толкова е грациозна и женствена. Тя е и добра актриса, може да те накара самичък да си приказваш. Но зад всичко това в действителност се крие мощна ранимост и боязън от самотата.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР