Раздялата между Реал Мадрид и Зинедин Зидан след края на

...
Раздялата между Реал Мадрид и Зинедин Зидан след края на
Коментари Харесай

Ето кои са фаворити за треньорския пост в Реал Мадрид - единият е клубна легенда

Раздялата сред Реал Мадрид и Зинедин Зидан след края на сезона наподобява съвсем неизбежна в този миг и занапред ще стане ясно кой вероятно ще застане на кормилото на 13-кратния клубен първенец на Европа. Според Cadena SER основните любимци за треньорския пост в " лос бланкос " са двама - клубната легенда Раул Гонсалес Бланко и италианският експерт Масимилиано Алегри.

Според испанската медия източници, близки до Реал Мадрид, считат, че " белите " са подготвени да дадат късмет на Раул и имат вяра, че той е подготвен за сходно предизвикателство. Бившият голаджия сега е треньор на юношеския тим до 19 години на Реал Мадрид и го изведе до успех в младежката Шампионска лига през предходната година.

На " Сантиаго Бернабеу " обаче има и поддръжници на концепцията за по-опитен и потвърден към този момент експерт, а Алегри дава отговор на това условие. Италианецът бе свързван с треньорските постове в Пари Сен Жермен и Челси, само че парижани назначиха Маурисио Почетино, а лондончани се довериха на Томас Тухел. Наскоро се появи и информация, че Алегри е постигнал авансово съглашение с Рома, само че евентуално някогашният ментор на Милан и Ювентус продължава да обмисля вариантите пред себе си.

В последно време Реал Мадрид е свързван от медиите и с още едно име - Юлиан Нагелсман. Германският експерт нашумя първо като ментор на Хофенхайм, а през 2019 пое Република България Лайпциг. Той е единствено на 33 години и не е ясно дали е подготвен на такава огромна стъпка, каквато би било да стане старши треньор на " лос бланкос ". Нагелсман е един от разновидностите, само че Раул е огромният любимец, съгласно Cadena SER, а Алегри е другото име, на което " белите " на този стадий са подготвени да се доверят при възможна разлъка със Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР