Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс обвини външни агитатори“ за

...
Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс обвини външни агитатори“ за
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк обвини „външни агитатори“ за катаклизмите в Колумбийския университет

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс упрекна „ външни пропагандатори “ за ескалацията на антиизраелските митинги в Колумбийския университет, до момента в който защитаваше държанието на полицейския си отдел при освобождението на протестиращите от Вторник вечерта.

Кметът приказва в сряда сутринта, часове откакто служители на реда, оборудвани с екипировка за битка с безредиците, нахлуха в кампуса в трагичен набег, с цел да прогонят протестиращите от Хамилтън Хол, постройка, която те бяха завладяли в понеделник вечерта, както и два лагера, които разпалиха сходни митинги в университети в Съединени американски щати.

Това деяние, както и сходен ход за почистване на протестиращите по-нагоре в Нюйоркския градски университет, доведоха до към 300 ареста.

„ Много хора смятаха, че това е естествена еволюция на митинга. Не беше. Това бяха експерти, които бяха тук и аз просто желая да изпратя ясно обръщение, че има хора, които са нездравословни и се пробват да радикализират нашите деца и ние не можем да пренебрегнем тези външни въздействия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР