Британски мотопедист беше убит, след като се сблъска челно с

...
Британски мотопедист беше убит, след като се сблъска челно с
Коментари Харесай

57-годишен британец загина при ужасяваща катастрофа с мотопед в Тайланд, след като се блъсна в стълб, докато „спореше с друг шофьор“

Британски мотопедист беше погубен, откакто се сблъска челно с електрически дирек, до момента в който се караше с различен водач, локален оповестиха от полицията, проверяваща гибелта му.

Бившият другар Джон Уилям Палмър, 57, се споделя, че се е прибирал у дома по време на пороен дъжд, когато е станал конфликт в Патая, в източен Тайланд, малко преди 23 часа през вчерашния ден. Очевидци настояват, че той се е карал с продавач на храна в панер с мотоциклет, до момента в който двамата профучават по пътя.

Системите за видеонаблюдение снимаха по какъв начин британецът губи надзор над скутера си, преди да се подхлъзне по пътя, преди да се удари в бетонния дирек. Пристигналите медици пенсионерът е установен мъртъв на място. Той не е носил каска и се допуска, че е получил тежка рана на главата. 27-годишният очевидец Панитан Чанди сподели: „ Преди да се случи злополуката, забелязах, че имаше спор.

„ Мотоциклетистът крещеше на продавача на храна с ремаркето. Те яздеха един до различен и другият извика нещо в отговор. Видях по какъв начин прода...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР