Районен съд– Кюстендил одобри споразумение, с което Елица Т./ на

...
Районен съд– Кюстендил одобри споразумение, с което Елица Т./ на
Коментари Харесай

Пияна шофьорка стреля с пистолет и заплаши с убийство

Районен съд– Кюстендил утвърди съглашение, с което Елица Т./ на 40 година от Кюстендил / се признава за отговорна, като причинител на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – обиждала и крещяла против клиенти и личен състав на заведение на ул. „ Ракла “ в Кюстендил, произвела изстрел пред заведението с газ - предупредителен револвер – закононарушение по член 325, ал.1 от Наказателен кодекс, за което обвинената ще изтърпи наказание- „ отнемане от независимост “ за период от 3 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години.

Подсъдимата се признава за отговорна и в закононарушение по член 144, ал.3, във вр. с ал.1 от Наказателен кодекс., като на същата дата- 30.07.2019 година, се е заканила по отношение на М. К. с закононарушение срещу неговата персона - с ликвидиране с думи, изричайки „ в този момент ще те гръмна “ и с дейности - произвела изстрел против него с газ- предупредителен револвер.

За това закононарушение, обвинената ще изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 7 месеца, осъществяването на което да се отсрочи за изпитателен период от 3 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР