Раян Гарсия излезе срещу най-коравия си противник в своята кариера

...
Раян Гарсия излезе срещу най-коравия си противник в своята кариера
Коментари Харесай

Раян Гарсия се надигна от земята, за да нокаутира Кемпбъл

Раян Гарсия излезе против най-коравия си съперник в своята кариера при първия си дуел през 2021-ва.

Непобеденият боксьор в леката категория трябваше да преодолее и първия си нокдаун, с цел да върне 'услугата' десетократно. Гарсия записа победа в 7-мия рунд с нокаут с един удар над някогашния повторен кандидат Люк Кемпбъл, спечелвайки краткотрайния пояс на WBC в леката категория.

Гарсия се възвърне след нокдаун във втория рунд от англичанина, който го нацели добре с ляво кроше. Публиката в залата остана удовлетворена от атрактивната борба, а Гарсия се зареди от поддръжката на аудиторията. Битката завърши в седмия рунд с тежко ляво кроше в тялото на Кемпбъл.

A huge Luke Campbell left hand dropped Ryan Garcia in round 2

(via )
— ESPN Ringside (@ESPNRingside) " Представянето ми довечера сподели на хората кой съм в действителност, " показа Гарсия след биткта. " Аз съм човек на думата. Искам Джервонта Дейвис. Готов съм. Идвайки в тази борба, желаех да покажа, че ти не си това, което хората считат за теб. Ти си това, което избереш да бъдеш. Аз избрах да бъда първенец довечера. Не разреших на нищо да ме спре от това да взема купата. Дори откакто той ме смъкна, знаех че това няма да ме спре да стана първенец. "



mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР