Ръководството на ЦСКА изрази безрезервна подкрепа към старши треньора на

...
Ръководството на ЦСКА изрази безрезервна подкрепа към старши треньора на
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА: Огромна и безрезервна подкрепа към Любо Пенев

Ръководството на ЦСКА изрази безрезервна поддръжка към старши треньора на отбора Любослав Пенев. " Червените " сториха това с публична позиция, която бе оповестена в интернет страницата на клуба.

Армейци,

Собствениците на клуба, цялото оперативно и техническо управление, както и всички чиновници, работещи и милеещи за армейската идея, желаеме да изразим своята голяма и безрезервна поддръжка към старши треньора на отбора Любослав Пенев. Всички ние, нито за момент не сме се съмнявали, че легенда, харизматична и авторитетна персона като него са верният избор да бъде отпред на ЦСКА.

‚Доброжелателите “ ни обаче не мислят по този начин. Ровят, лъжат, фантазират, интригантстват… Прекалено са дребни и оскъдни с цел да им обръщаме особено внимание. Категорично заявяваме позицията си, че сме зад Любо Пенев и мощно имаме вяра, че с роден победител като него отпред най-хубавото за клуба ни занапред следва.

Вчера Пенев съобщи: " Хора в ЦСКА взимат заплати, само че работят против клуба! Целта е да няма успокоение ". Бившият голмайстор стори това на конференцията преди мача от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите против отбора на Лиепая от Латвия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР