Ръководството на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп се

...
Ръководството на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп се
Коментари Харесай

Медии: Щабът на Тръмп се готви за поражение на изборите

Ръководството на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп се приготвя за обстоятелството, че опитът му за преизбиране ще се провали през ноември. Това се споделя в публикация, оповестена от новинарския портал Axios.
Както се отбелязва, „ трима високопоставени, които неотдавна разговаряли “ с началника на кабинета на републиканеца, Уилям Степин, са стигнали до догатката, че предизборната акция ще бъде изправена пред крушение идващия месец. Твърди се, че подмолните чиновници към този момент се упрекват взаимно за евентуалното проваляне на Тръмп на изборите, написа Axios, базирайки се на информация, получена от чиновници на Белия дом. Представители на щаба наподобява са със изводи в същия дух. " Не е най-прекрасното възприятие, когато съществува чувството, че началникът на кабинета надълбоко в себе си не има вяра в нашата победа ", сподели пред портала неизвестен представител на акцията на Тръмп.
 Тръмп: Казаха ми, че съм най-известен, само че Исус Христос ме води с огромна разлика (ВИДЕО) Тръмп: Казаха ми, че съм най-известен, само че Исус Христос ме води с огромна разлика (ВИДЕО)
Американският президент Доналд Тръмп съобщи по време на избирателен протест в Северна Каролина, че е на второ място след Исус Христос по...
В същото време самият Степин изрично отхвърли в изявление с сътрудник на Axios заключенията за на Тръмп и рухване на духа в щаба. „ 3 ноември е все по-близо. И всеки ден данните, получени като част от нашата акция, сочат към 270 гласове в изборна гилдия, което ми дава от ден на ден доверие в преизбирането на Тръмп. Нашата акция знае по какъв начин е определен президентът Тръмп през 2016 година и по-важното е, че знаем по какъв начин тъкмо да го реализира още веднъж ", сподели Степин.
Американската изборна система е архаична и извънредно объркваща. Формално общите избори през ноември не избират нов президент и вицепрезидент, а членове на изборната гилдия. Именно те по-късно се събират в столиците на своите щати през декември и организират лично гласоподаване, след което. Съотношението сред популацията и броя на гласоподавателите се разграничава в другите щати, както и системата за отчитане въз основата на болшинство или пропорция. За да завоюва, претендентът за президент би трябвало да получи поддръжката на повече от 270 гласоподаватели. Броят на електората в даден щат зависи от броя на представителите на щата в Конгреса на Съединени американски щати. Общо са 538.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР