След обжалване, от страна на “Възраждане, прокуратурата отново ще разследва

...
След обжалване, от страна на “Възраждане, прокуратурата отново ще разследва
Коментари Харесай

Софийски градски съд върна преписката за записа на ПП-ДБ обратно на прокуратурата

След обжалване, от страна на “Възраждане ”, прокуратурата още веднъж ще проверява записа на ПП-ДБ отпреди година

От “Възраждане ” напомнят, че по сигнала, подаден от тях, е обновена прокурорска инспекция против управлението на ПП-ДБ. Сигналът е във връзка запис, оповестен преди година в медийното пространство, съдържащ данни, навеждащи за дейности от “Продължаваме смяната ”, в в съгласие с непознати посолства, политизиране на управленията на службите за сигурност на България.

Преписката е върната на Прокуратурата след обжалване, от страна на “Възраждане “ квалифицирано от адв. Петър Петров - депутат от 12 МИР Монтана. На съображение на подадената от него тъжба, Софийски градски съд анулира отхвърли за формиране на досъдебно произвеждане и върна на Прокуратурата преписката за спомагателна инспекция.

Припомня се, че при изтеклия преди година запис, мотив за инспекцията, се приказва за експлоатиране на държавния уред, за избавяне на сякаш “политически съперници ” на ПП-ДБ, за съгласувана с непознати посолства замяна на управителни фигури в службите за сигурност, ГЕРБ  се спряга, само за “медиен зложелател ”, трупащ доверчив електорален актив, а лицата от аудиозаписа имат намерение да приключат политическата си кариера на някой остров, а чуващите се гласове наподобяват тези на водачите на “Продължаваме смяната ”.

“След изтеклия през вчерашния ден, втори абсурден аудиозапис в медийното и общественото пространство, на който се чуват гласове, за които разгласилите го медии настояват, че са на водачите на ПП-ДБ има ли още подозрения, че ни ръководят национални предатели, за които битката с корупцията е единствено предизборна дъвка за подлъгване на гласоподаватели. Същите тези, които се бореха против персони, споменавани в записа, се оказва, че явно са преговаряли с тях за крупни суми, които имат намерение да узаконят и изсветлят, суми, които да им бъдат предоставени за медийна и пропагандна акция. Всичко това, дружно с нескопосаната и детска имитация на документи, за която разбрахме още веднъж от медиите, навежда на тезата, че сме били ръководени от нарушители. Искам да кажа на хората две неща - да гласоподават наказателно против досегашната евроатлантическа коалиция, и да не се опасяват. Ние сме по-силни от тях, тъй като правото и истината са на наша страна. Сигурен съм, че рано или късно, с наша помощ, някогашните ръководещи ще понесат наказателна отговорност за всичките си противозаконни действия и схеми. Най-бързият метод, жителите да получат заслужено отмъщение е като гласоподават за “Възраждане ” на 9 юни ”, разяснява още претендентът за депутат от 12 МИР Монтана, Петър Петров. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР