Председателят на ДПС Делян Пеевски заплете нова интрига срещу лидерите

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски заплете нова интрига срещу лидерите
Коментари Харесай

Пеевски заплете нова интрига срещу ПП-ДБ и отправи предупрежение към Борисов

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски заплете нова конспирация против водачите на ПП-ДБ, като уличи Асен Василев в търсене на поддръжка за премиерски пост, а Христо Иванов - за опит да " ликвидира Политическа партия " и да стане президент на България.

Това се случи два дни откакто Асен Василев разкри пред Нова ТВ по какъв начин Пеевски има проект да стане министър-председател, а Бойко Борисов ".

Във вторник Пеевски се появи пред публицисти в коридорите на Народното събрание за 2 минути и половина, без да дава отговор на други въпроси, като изнесе монолог със следните изказвания:
В наличието на Йордан Цонев Асен Василев " персонално го е молил да е вицепремиер " в несъстоялия се ротационен кабинет: " Той мечтаеше за това да не е просто един министър, както споделяше, с цел да може да ръководи дейно ". " Съкровената фантазия " на Василев, съгласно Делян Пеевски, била да стане министър председател след Мария Габриел - " с наша поддръжка, несъмнено ".По думите на Пеевски, съпредседателят на Политическа партия е предложил Движение за права и свободи да има собствен вицепремиер в кабинета, само че " всичко това му е отказано ".
Втората част на " откровенията " на Делян Пеевски бяха ориентирани против ръководителя на " Да България " Христо Иванов, който той назова " тази Шехерезада " и упрекна Йордан Цонев в това, че цяла година го убеждавал да го одобри на среща.
Според Пеевски - Христо Иванов го убеждавал, че има потребност от поддръжката на Движение за права и свободи, с цел да бъде определен за президент, " да ликвидира Политическа партия и да бъде единствен водач на дясното ". Пак съгласно Пеевски - Иванов му предложил да стане министър-председател, още веднъж в диалог, на който очевидец бил депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.
Важната цел на Иванов и на Кирил Петков, разгласи той, е " да пенсионират Бойко Борисов ".

" Аз споделих с господин Борисов по какъв начин желаят да го пенсионират, по тази причина му споделям и през днешния ден: Ако той в миналото с тези пуделчета счита да ръководи и те му драскат на вратата в Банкя, да знае, че те носят зестра доста каруци с кеш ", сподели за край Пеевски.

Последната имитация с предизвестието към Борисов очевидно е отпратка към следващия компроматен скандал с
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР