Ръководството на Милан е останало шокирано от качествата, които демонстрира

...
Ръководството на Милан е останало шокирано от качествата, които демонстрира
Коментари Харесай

В Милан са шокирани от качествата на Ориги: Излизат отново на пазара за централен нападател

Ръководството на Милан е останало шокирано от качествата, които показва Дивок Ориги след идването си с огромна поръчка от Ливърпул. Това е предиздвикало клубът да потърси нови варианти за върха на офанзивата и Calciomercato твърди, че се наблюдават изкъсо изявите на Ноа Окафор от Ред Бул Залцбург.

22-годишният швейцарец стартира да прави доста мощно усещане през този сезон. Той към този момент има 7 гола и 2 асистенции в 12 мача, като на два пъти даже се разписа против Милан и Челси в Шампионската лига.

„ Росонерите “ към този момент могат единствено да са щастливи от обстоятелството, че Оливие Жиру се приспособява толкоз положителни и носи победи с головете и играта си. Двамата със Златан Ибрахимович обаче са напълно в края на своите кариери и няма по какъв начин на тях към този момент да се разчита, че ще могат да играят по 40-50 мача без отмора.

18-годишният сърбин Марко Лазетич дебютира през седмицата против Динамо Загреб и даже вкара един от трите гола във вратата на хърватите, само че към момента очевидно има съмнения дали ще развие капацитета си задоволително, че да се пребори за титулярно място и да се трансформира в дълго чакания правоприемник на Андрий Шевченко, който липсва на „ Сан Сиро “ към този момент толкоз дълго време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР