Ръководството на Лудогорец прави всичко възможно да привлече нов нападател.

...
Ръководството на Лудогорец прави всичко възможно да привлече нов нападател.
Коментари Харесай

Лудогорец продължава лютата битка за подписа на кипърски нападател

Ръководството на Лудогорец прави всичко допустимо да притегли нов нападател. А приоритет е кипърецът Пиерос Сотириу. Сделката се считаше за сигурна, като даже се предполагаше, че първенците ще платят 800 хиляди евро за правата му. В последните дни обаче за подписа на Сотириу се е появила доста сериозна конкуренция. Гръцкият Арис е извадил сходна сума, като тази, която дава Лудогорец, написа изданието Newsit.gr.

Проблемът обаче става по-сериозен, тъй като с изключение на гърците и българите, на хоризонта са се появили и други клубове, които са предложили даже повече пари. Това значи, че в случай че родният отличник желае да вземе тарана на Астана, ще би трябвало да вдигне мизата или да го изкуши по някакъв различен метод. Само преди година Сотириу е платен от Копенхаген за 2 млн. евро. Преди това пък датчаните го взимат от АПОЕЛ (Никозия) за 2,5 млн. евро. А в този момент цената му е спаднала фрапантно.

Лудогорец незабавно търси нов таран, тъй като сега разполага само с ветерана Клаудиу Кешерю и с младока Димитър Митков. Все отново положителната вест е, че Ихинио Марин се възвръща по-бързо от предстоящото и даже към този момент тренира на омекотен режим. Испанецът обаче сигурно ще пропусне най-малко първите мачове от пролетния полусезон, като ще е подготвен най-рано за плейофите в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР