Ръководството на Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски, както

...
Ръководството на Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски, както
Коментари Харесай

Левски изказа специални благодарности на Христо Крушарски

Ръководството на Левски изрече специфични благодарности на Христо Крушарски, както и на всички забъркани в организирането на лагера от лятната подготовка на отбора.

Ето какво написаха " сините ":

Ръководството на „ ПФК Левски “ изрича своите специфични благодарности на господин Христо Крушарски и управлението на ФК „ Рилски състезател “ за ползотворното съдействие сред двата клуба.

Спортно-техническия щаб и футболистите от представителния тим на „ ПФК Левски “ изричат сърдечни благодарности към госпожа Томова – сложен шеф на хотел „ Рила “, Боровец и целия личен състав на хотел за гостоприемството и отличните условия предоставени по време на подготвителния лагер на тима.

Искрено благодарим и на личния състав на стадион „ Искър “ в Самоков и на стадиона в село „ Говедарци “ за професионализма и положителната организация по време на подготвителния развой на представителния и втория тим на „ ПФК Левски “.

Спортно-техническия щаб и футболистите от втория тим на „ Левски “ изричат своята признателност към мениджмънта и чиновниците на хотелски комплекс „ Десетте къщи “ в Говедарци за гостоприемството и положителната организация по време на подготвителния лагер на тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР