Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов постигнаха договорка за

...
Ръководството на Левски и полузащитникът Георги Ангелов постигнаха договорка за
Коментари Харесай

"Левски" се отърва от Георги Ангелов

Ръководството на " Левски " и полузащитникът Георги Ангелов реализираха сделка за анулиране на контракта на юношата на " сините ", който ще продължи кариерата си в чужбина, научи Българска телеграфна агенция. Той отпътува през днешния ден за Полша, където би трябвало да премине медицински проучвания.

Георги Ангелов беше притеглен на " Георги Аспарухов " през лятото от старши треньора Николай Митов и спортния шеф Даниел Боримиров. 27-годишният халф влезе като запаса на голмайстора Жуниор Мапуку при успеха над " Сутйеска " с 3:1 в Лига Европа, а на реванша изигра цялостен мач и оказа помощ за 0:0.

След това той записа по 90 минути при нулевото тъждество против " Локомотив " Пловдив и успехите с по 2:0 против " Витоша " Бистрица и " Дунав " Русе, само че след идването на Делио Роси няма и минута за " сините " на терена.

През кариерата си Георги Ангелов мина през " Банско ", " Монтана " и " Верея ", като точно с екипа на старозагорците се разписа от дузпа във вратата на " Левски " в баража за евротурнирите в края на предишния сезон. Дни по-късно той разтрогна с " Верея " и се върна в родния си клуб.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР