Ръководството на Българския спортен тотализатор (БСТ) все пак ще бъде

...
Ръководството на Българския спортен тотализатор (БСТ) все пак ще бъде
Коментари Харесай

Василев: Отстранявам ръководството на БСТ и назначавам независим одит

Ръководството на Българския състезателен тотализатор (БСТ) въпреки всичко ще бъде заменено, макар. Спортният министър Радостин Василев през днешния ден препотвърди позицията си и съобщи, че ще назначи самостоятелен одит на сдружението, с цел да бъдат оповестени обществено формалните резултати.

„ Не съм задължен да давам претекстове. Законът за обществените предприятия ми дава опция като министър да приключвам това мандатно правно отношение предварително. Това и върша. Такова е желанието на сътрудниците, не пожелаха да се разделим по взаимно единодушие и ще бъде с едностранен акт на министъра “, сподели Василев, представен от Gong.

Той счита още, че няма нищо скандално в решението му, тъй като желае институцията, на която е принцип, да действа с хора, с които е в добра връзка.

„ Аз ще възложа със заповед да бъде изработен самостоятелен одит. Това е обществено сдружение. Просто би трябвало да видя всички контракти, тъй като повярвайте ми, счетоводните доклади в края на годината могат да бъдат много разнообразни от действителното положение “, сподели още спортният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР