Рафаел Надал започна 2022-ра по невероятно силен начин, след като

...
Рафаел Надал започна 2022-ра по невероятно силен начин, след като
Коментари Харесай

Суарес-Наваро: Надал вече не е същият тенисист; ще го виждаме все по-рядко в Тура

Рафаел Надал стартира 2022-ра по необикновено мощен метод, откакто завоюва дебютните две съревнования от Шлема за сезона, само че след това получи скъсване на коремен мускул по време на Уимбълдън и от този момент испанецът не съумява да си възвърне своята най-хубава физическа форма. Това докара до ранни провали в Синсинати и на US Open, само че пък нещата в персонален проект наподобяват повече от прелестно за испанеца, който на 8 октомври стана татко за първи път. 

Според Карла Суарес Наваро обаче всички тези условия ще имат по-скоро отрицателно въздействие в опитите на нейния съотечественик да се трансформира в най-великия тенисист за всички времена, а ето и какви бяха точните думи на една от най-техничните състезателки в Тура от близкото минало:

" Появата на Алкарас е облекчение за Испания, тъй като Рафа към момента се състезава, само че е в последните си години и към този момент очевидно физически не е същият тенисист. Времето тече еднообразно за всички и само може да отложиш неизбежното. Надал постоянно ще може да изненадва с невероятната си психическа резистентност, което ще продължава да го прави доста сложен за побеждаване, само че в този момент целите пред него са други и мисля, че ще го виждаме на все по-малко шампионати. Карлитос изгря на сцената в точния миг, тъй като Голямата тройка към този момент на процедура не съществува и имам вяра, че ще има доста съществени триумфи в бъдещето " - приключи някогашната номер номер 6.

Източник: We Love Tennis

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР