Новак Джокович никога не е обичал да играе в седмицата

...
Новак Джокович никога не е обичал да играе в седмицата
Коментари Харесай

Програмата в Женева: Новак Джокович открива участието си с мач срещу екзекутора на Мъри

Новак Джокович в никакъв случай не е обичал да играе в седмицата преди конкуренция от Големия шлем и очевидно доказателство по тази причина е неговият отвод да бъде част от тези състезани цели 7 следващи години. Сърбинът обаче позволи редица ранни провали през клей сезона и прави евентуално най-слабата си тенис година, откогато е измежду водещите имена в Тура и очевидно тези условия са натежали при неговото решение да одобри " уайлд кард " за присъединяване на ATP 250 конкуренцията в Женева.

Световният номер едно на следващия ден ще изиграе дебютния си дуел в швейцарския град, а негов противник ще бъде Яник Ханфман, който ни лиши от опцията да следим конфликт сред Анди Мъри и 24-кратния " мейджър " притежател. Досега топ поставеният в никакъв случай не се е изправял против международния номер 85, чиято обичана настилка са точно алените кортове и той може да се похвали с два достигнати финала на равнище ATP 250.

Сблъскът сред Джокович и Ханфман е подложен под номер четири в програмата на централния корт в Женева и ще стартира не преди 19:00 часа, а в игра още ще забележим имена от ранга на Каспър Рууд, Тейлър Фриц, Себастиан Баез и Денис Шаповалов.

Централен корт (започват не преди 12:30 часа)

1. Себастиан Баез - Роберто Карбайес Баена

2. Тейлър Фриц - Алекс Микелсен

3. Себастиан Офнер - Каспър Рууд

4. Новак Джокович - Яник Ханфман (не преди 19:00 часа)

5. Денис Шаповалов - Талон Грийхспор

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР