Радостин Василев бе един от главните виновници за натрупаните задължения

...
Радостин Василев бе един от главните виновници за натрупаните задължения
Коментари Харесай

Скандални разкрития: Как Радостин Василев закопа ЦСКА

Радостин Василев бе един от основните виновници за насъбраните отговорности на ЦСКА и в следствие банкрута на сдружението и основаването на нови сдружения, които и до през днешния ден разделят алената общественост, написа

Лъжата и измамата са част от държанието на Василев още от подрастващ, а точно:

- Представен е от Слави Трифонов като човек, който „ владее четири езика “. Този човек владее единствено и само български език. Английски език употребява за четене единствено с прилагане на гугъл транслейт. Устно – не. Други езици не владее. Подложете го на обикновен тест по британски език и ще се убедите. За други непознати езици не може и да става дума.

- „ има десетки оповестени публикации и монографии “. Няма. Нито една. Питайте го къде са тези публикации.

- Доведен е в София от Александър Томов през 2007-2008г. До тогава учи в недодялан университет и обитава в провинцията и по-късно със съдействието на Томов е трансфериран в СУ „ Св. Климент Охридски “. Попитайте Радостин кои са му сътрудници от университета, попитайте негови сътрудници дали познават подобен човек. Идвайки в София се възхищава на трамваите и огромните здания. Идвайки при Томов стартира незабавно да го възхвалява, да върви с жена му Нина на вечери в къщата на Томов в с. Студена. Според Радостин „ Томов е популярен политик, водач на България и така нататък ”. Със същите хвалебствия Радостин завладява сърцата и душите и на Слави Трифонов и на Кирил Петков. Които в следствие предава или ще съобщи.

- Назначен е на работа в ЦСКА от Александър Томов в края на неговото ръководство. Преди това работи в централата на ръководената от Томов партия „ Българска социалдемокрация ” на ул. " Леге ". Взима присъединяване в акцията на групировката за извършените през есента на 2007г. локални избори.

С идването на „ Титан “ по най-измекярски метод се обръща против ръката, която го е хранила и докарала в София и почва да плюе по Томов и да възхвалява новите притежатели. Радостин оплюва всички свои сътрудници, които са от времето на Томов и с които чества Нова година и други празници. Сред тях са Николай Йорданов - водач на младежката организация ЕЛМА и шеф на тенис кортовете пред стадиона. След доноси от страна на Василев някогашният му пръв другар Николай Йорданов е отхвърлен, а кортовете са разорани.

Василев си партнира в ЦСКА единствено с единствения останал от времето на Томов, а точно Кирил Калинков - правист, който дефакто образова Радостин, нямащ никаква юридическа и правна компетентност. Двамата са в близки връзки, още веднъж се канят по фамилни празници, до момента в който Радостин не забива и на него нож в гърба и Калинков напуща ЦСКА.

В рамките на 4 години като юрист в ЦСКА натрупва голям брой каузи против клуба – правното обслужване е под всякаква рецензия – не се знаят кои, какъв брой на брой и за какви суми са делата против клуба, подписват се от „ Титан “ контракти с футболисти с големи хонорари, те играят 1-2 мача и претендират вземанията си (Пакурар,Тенгариня, Нелсон), които е ясно, че някои ден би трябвало да бъдат платени от идващите притежатели, което е тип машинация.

Част от големите отговорности на ЦСКА заради „ блестящата ” работа като правист на Василев са следните (става въпрос за безусловно необслужвани проблеми, на които ЦСКА е наказан окончателно заради цялостна бездейност, липса на отговор на кореспондеция и т.н).:

- Сивард Спрокел - 340 000 лева

- Елиот Гранден - 144 600 лева

- Жереми Родригес - 215 000 лева

- Лоик Бенсаид - 165 000 лева

- Серж Нуядзи - 150 000 лева

- Юнес Бенжалюн - 992 000 лева

- Алисиу Мораеш - 303 000 лева

- Генади Вучков - 399 000 лева

- Георги Павлов - 102 000 лева

- Игнасио Варела - 142 000 лева

- Илиас Кириакидис - 310 000 лева

- Килиан Шеридън - 186 000 лева

- Мамади Сидибе - 123 000 лева

- Нелсон - 493 000 лева

- Пепаз Трейдинг Корпорейшън - 113 000 лева

- Спорт Пропърти Мениджмънт - 184 000 лева

- Тенгариня - 493 000 лева

- Национална агенция за приходите - 10 620 000 лева

-  УЕФА - 391 000 лева

- Министерство на младежта и спорта - 2 140 000 лева

Документооборотът не се води обикновено, всичко се бута в кашони без ред и номер, администрацията на клуба пищи и се подвига на протест, че даже не се знае кой какъв брой отпуск има заради мързел и неначетеност на Василев. Уволнен от ЦСКА, само че това не му пречи в следствие с машинация в остатъчна преписка да подмени банковата сметка на клуба с персоналната си и по този начин са му преведени пари от задграничен контрагент (Астън Вила - част от каузи за армейците от прехвърлянето на Александър Тонев от „ Лех ” в “Астън Вила ”. Парите са преведени в сметка, от която Градев и Василев са си взели дължими от бившето „ алено ” управление суми. ), които са благосъстоятелност на сдружението.

Василев е прочут с това, че даже отхвърля да се подписва на фиша за получената си заплата. Това шокира дългогодишните счетоводители на ЦСКА.

Именно по времето на Радостин и Титан се натрупват и големи отговорности към футболисти и всевъзможни други контрагенти. Къде съзнателно, къде заради тотална неначетеност и неспособност за връзка на британски език.

- Василев се предлага и подмазва на лица свързани в следствие с ЦСКА като Любослав Пенев и Петър Манджуков и други След като първичното усещане от подмазването и слагачеството изчезне става ясно тежката неначетеност и неведение на Василев като той е натирен от уговорките си. Василев взе участие и в акцията на Любослав Пенев за президент на ЦСКА, която, както всяко нещо, в което Радостин е намесен завършва с провал.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР