Радев се държи изключително арогантно, защото знае, че не може

...
Радев се държи изключително арогантно, защото знае, че не може
Коментари Харесай

Ще помогнат ли консултациите при президента за съставяне на правителство

Радев се държи извънредно надменно, тъй като знае, че не може да има трети мандат. Това, че свика първото съвещание на Народно събрание в Страстната седмица и извика Движение за права и свободи на съвещания на Рамазан Байрам демонстрира, че въобще не се преценява с възприятията и мислите на останалите - инакомислещите. Говори се за експертно държавно управление, тъй като няма по какъв начин да се направи кабинет единствено с политически лица с нито един от трите мандата. Това сподели за " Твоят ден " Едуард Папазян от " 24 часа ".

По думите му няма логичност Политическа партия да окажат поддръжка за първи мандат, само че да желаят такава за втори. " Единственият късмет е всички останали партии да гласоподават " за " втори мандат просто, с цел да има държавно управление, а след това да стопират всички закони ", допусна той.

Пламена Игнатова от Клуб Z счита, че консултациите са стъпка, която би трябвало да се извърви. На консултациите обаче никоя партия няма да обърне мненията си по съдружните въпроси. Виждаме шоу за президента, преди всяка консултация афишира бюджета като приоритет и постъпва егоистично - загатва, че няма да задържа връчването на мандатите, тъй като го упрекват, че е узурпирал властта. Радев забатачи законодателните промени поради Изборния кодекс ", разяснява тя.

Според нея фокусът е върху експертен кабинет с втори мандат. " Дали ще е политически, експертен или хибриден. Ако Василев и Петков го оглавят, Борисов ще даде крачка обратно, колкото и да е преклонен сега. Тогава ще има законното право да откаже поддръжка ", уточни тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР