Работна среща във връзка с организацията на приемане и проверяване

...
Работна среща във връзка с организацията на приемане и проверяване
Коментари Харесай

Иван Васев обсъди със секретарите на общини предстоящите изб...

Работна среща по отношение на организацията на приемане и регулиране от РИК на протоколите на СИК от творби избор за президент и вицепрезидент и народни представители в 13-ти МИР Пазарджик, организира през днешния ден регионалният шеф Иван Васев. В срещата участваха секретарите на общински администрации, които са директно ангажирани с изборния развой по места, ръководителят и секретарят на РИК Пазарджик – Йордан Кожухаров и Васвие Мехмедова, представители на ОДМВР, РЗИ, РУО Пазарджик и „ Информационно обслужване “ АД.

По време на срещата беше разискван логистичният проект за превозване на устройствата за машинно гласоподаване на територията на региона. Разработеният график за доставката на устройствата е координиран с Министерство на вътрешните работи, Общините и РИК. Във всички РСПБЗН в област Пазарджик са налични елементи, които могат да обезпечат спешно зареждане на консуматорите, свързани с изборния развой при спиране на електрозахранването.

В изборната нощ още веднъж екип на регионална администрация Пазарджик ще координира напредването на СИК по общини до регионалния център. По реда на идване общините ще получават талони с неповторима номерация за последователността на приемане на СИК от всяка община в РИК. От страна на РИК е основана организация за приемането на протоколите на СИК на два потока – един единствено за община Пазарджик и един за всички останали 11 общини. Целта е да не се допусне скупчване на членове на СИК пред постройката на община Пазарджик, да се усъвършенства работата на РИК и да се спазят всички въведени противоепидемични ограничения от Министерство на здравеопазването.

Продължава разпределението на изборни бумаги и материали от страна на регионална администрация Пазарджик на общините
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР