Работата на ВАР в българското първенство стана повод медиите в

...
Работата на ВАР в българското първенство стана повод медиите в
Коментари Харесай

И в Босна и Херцеговина ни се подиграват за ВАР

Работата на ВАР в българското състезание стана мотив медиите в Босна и Херцеговина да ни се присмеят. В страната, чийто народен тим е воден от Ивайло Петев, следва въвеждането на системата за помощ на съдиите посредством видео повторения. Проблемите с потреблението на ВАР единствено дава мотив спомагателни козове на съперниците за използването на системата.

Сайтът sportsport.ba разгласява видео от обстановката с анулирания гол на Ботев (Пловдив) при загубата с 0:1 от Лудогорец в неделя. Според разбор на изданието, „ канарчетата “ са били ограбени от работата на съдията Иво Андреев. В обявата, се твърди, че обстановката е смешна, ВАР не е трябвало да се намесва, а реферът е единственият човек на света, видял нарушаване на Елвис Ману против Мануел Шоу.

„ Голяма кражба от съдията: Мислите ли, че ВАР ще промени нещо в Босна и Херцеговина? Не се надявайте, защото обстановката в България е красноречива “, твърди заглавието на изданието.

„ България е доказателство, че във футбола продължава да има грандове и дребни тимове. Независимо от ВАР, действителността е ясна. В Босна и Херцеговина така и така нямаме нужната инфраструктура и съдии за потребление на ВАР. Все отново в нашия футбол е цялостно с Андреевци. През последните години сме очевидци доста съществени неточности на арбитрите и даже ВАР няма да може да промени техните решения “, проучва sportsport.ba.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР