R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън) откри официално

...
R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън) откри официално
Коментари Харесай

„R&М България Производство“ инвестира над 1 млн. лв. в нова лаборатория

„ R&М България Производство “ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън) откри публично лична измервателна лаборатория за изпитване на оптични кабели и съставни елементи. Тя е построена със лична инвестиция на територията на индустриалната база на компанията, част от структурата на швейцарската група Reichle & De-Massari AG.

 „ Откриването на лабораторията приказва за равнището на компетентност, което инженерният ни състав закупи. ", заяви Радослав Радев – изпълнителен шеф на „ R&M България Производство “ на церемонията по откриването. " България е основен индустриален център за европейските пазари и дружно с Индия сме най-големите индустриални единици в границите на групата. Компанията стартира своята активност през 2012 година и в нея за това време са вложени близо 20 млн. лв. като директни вложения, които не престават и до през днешния ден. “ След първичната инвестиция в лабораторията в размер 600 000 лв. се чака и следваща такава със почти същия размер.

  " Качеството има значение, а вие задавате стандарти и сте извънредно конкурентоспособни. Трябва да се гордеете с това, което постигате, тъй като то е израз на доверието, което имаме в България, и на желанието ни да останем тук, да влагаме тук, да растем тук. “, сподели в приветствието си специфичният посетител на събитието посланикът на Швейцария Раймунд Фурер.

Екипът на компанията създава продуктови решения, които са оптимално лесни за инсталиране и поддръжка. По този метод внедряването на изцяло решение от R&M способства за понижаване на времето и разноските за създаване при крайния консуматор. Развойният отдел в България дава отговор за над 3000 продукта като общоприетите продукти могат да бъдат приспособени към характерни условия на клиентите.

Най-важната задача на новата лабораторията в София е изпитване на прототипи и нови произведения по време на процеса на разработка и планиране, както и проучване на свойствата на материали, употребявани при основаването на нови артикули. За задачата е закупено точно измервателно съоръжение на водещи в сферата компании от Германия, Австрия и Съединени американски щати. Оборудването и методиките на изпитване са в цялостно сходство с интернационалните стандарти, създадени от ISO, IEC и Telcordia.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР